Beschrijving
Appel specialité punt
Zacht vlaaiendeeg gevuld met appels en rozijntjes, opgespoten met schuim en gele room en afgetopt met slagroom en butterscotchgranulaat.
Formaat ca. 9cm lang 6cm hoog
Gesneden in een punt
Ingrediënten
Appelstukjes, slagroom(MELK), water, suiker, TARWEbloem, rozijnen, EIwit, roomboter(MELK), maiszetmeel (gemodificeerd), MELKpoeder, dextrose, maiszetmeel, glucosestroop, gist, citroen, abrikoos, TARWEzetmeel, bakkerszout, aardappelzetmeel, invertsuikerstroop, zout, enzymen(TARWE), boter(MELK), Geheel Gehard Plantaardige Vet(palm), Plantaardige Olie(katoenzaad), Geleermiddel(E440), Kleurstof(E160a, E101, E160b), Meelverbeteraar(E300), Aroma(aroma), Antiklontermiddel(E535), Antioxidant(E300), Voedingszuur(E330), Stabilisator(E407), Conserveermiddel(E202), Emulgator(E412).
Allergenen
Wettelijke allergenen: Tarwe, Gluten, Melk, Ei.
Niet wettelijke allergenen: Lactose.