Gratis bezorgen vanaf €40,-

Bezorgt alleen binnen Zaanstad

Banketbakkerij De Wijn

Over ons

Dagelijks is er groot team banketbakkers is elke dag weer in de weer om het lekkerste gebak te maken. Er Is altijd traditioneel gebak en taart verkrijgbaar. Maar wilt u eens wat anders op een verjaardag of feest? Ontwerp dan uw eigen taart of gebakjes. Dat geeft een nóg persoonlijker tintje.

Voor de lekkerste feestdagen zit je met brood, banket en chocolade(geschenken) goed bij Banketbakkerij De Wijn. We maken iedere feestdag speciaal.

 

Ook uw zakelijke recepties en feesten kunnen wij voorzien van onze lekkernijen. Alles geheel naar wens! Daarnaast is De Wijn hét adres voor allerhande hartige lekkernijen. Zoals onze kaascroissants en saucijzenbroodjes. Of de  pizzabroodjes en salades. Plus diverse verpakte producten. Bovendien is er altijd een kleine sortering brood. Dagelijks vers, dat spreekt voor zich. Kortom, komt u gerust eens langs. Onze winkelmedewerkers staan u vriendelijk en met kennis van zaken te woord.

 

Sinds 2014 zijn wij de dragers van 2 sterren. Een ster staat voor kwaliteit. Een (banket)bakkerij of patisserie met een of meer sterren springt eruit. De ondernemer heeft het aangedurfd zijn of haar bedrijf volledig te laten doorlichten door professionals en is met de verbeterpunten aan de slag gegaan. Bij een (banket)bakker of patissier met een of meer sterren is het goed werken én uitstekend inkopen doen.

Momenteel zoeken wij in de bakkerij een nieuwe werknemer, het liefst met wat ervaring. Heeft u interesse in deze vacature, mail dan u cv naar info@banketbakkerijdewijn.nl en u hoort dan snel van ons.